KONTAKT RANDERS FC

ANGÅENDE ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE


KONTAKT OS

Vi har et salgsteam der sidder klar til en spændende dialog med dig og din virksomhed. Vores direkte kontaktinfo finder I nedenfor, og ellers er I velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Randers FC A/S
Cepheus Park Randers
Viborgvej 92 · 8920 Randers NV


Morten Hørby Andersen

+45 2088 8017
mha@randersfc.dk
mortenhandersen

Morten har været ansat i Randers FC siden 1. april 2017, og har det overordnede ansvar for Randers FC’ samarbejdspartnere samt udvikling af klubbens salg- og marketingstrategi.

Morten kommer fra 10 år i energibranchen, og har sideløbende gennemført uddannelser med speciale i salg og markedsføring.

Anders Hedeager Petersen

+45 5120 3546
ahp@randersfc.dk
andershpetersen

Anders har været ansat i Randers FC siden 1. januar 2018, og er under en 2-årig uddannelse som salgselev.

Anders kommer med en masse erhvervserfaring i bagagen, og har blandt andet en uddannelse som tømrer, og har senest været ansat som sælger hos XL Byg Vorup-koncernen, der er en trofast partner i Randers.

Lone Nikolajsen

+45 2088 9175
ln@randersfc.dk
lonenikolajsen

Lone har været ansat i Randers FC siden oktober 2009, og er en afgørende brik i den gode service som klubben yder vores samarbejdspartnere.

Lone har mange forskellige opgaver i klubben, og fællesnævneren for dem alle er altid den ekstra gode service hun yder. Det er bl.a. Lone der er ansvarlig for VIP-invitationer, arrangementer og sponsorpleje generelt.

Image