KONTAKT RANDERS FC

ANGÅENDE ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE


KONTAKT OS

Vi har et salgsteam der sidder klar til en spændende dialog med dig og din virksomhed. Vores direkte kontaktinfo finder I nedenfor, og ellers er I velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Randers FC A/S
Cepheus Park Randers
Viborgvej 92 · 8920 Randers NV


Morten Hørby Andersen

+45 2088 8017
mha@randersfc.dk
mortenhandersen

Morten har været ansat i Randers FC siden 1. april 2017, og har det overordnede ansvar for Randers FC’ samarbejdspartnere samt udvikling af klubbens salg- og marketingstrategi.

Morten kommer fra 10 år i energibranchen, og har sideløbende gennemført uddannelser med speciale i salg og markedsføring.

Lars Larsen

+45 3073 9799
lla@randersfc.dk
larslarsen

Lars har været ansat i Randers FC siden 1. april 2017, og har tidligere været mangeårig spiller i klubben med blandt andet deltagelse i pokaltriumfen i 2006.

Lars er kommet tilbage til Randers FC efter flere gode år i andre salgsjob, og han elsker at svinge forbi til en kop kaffe, fodboldsnak og idéudvikling. Lars er vores mand på landevejen, og han kommer også gerne forbi dig.

Anders Hedeager Petersen

+45 5120 3546
ahp@randersfc.dk
andershpetersen

Anders har været ansat i Randers FC siden 1. januar 2018, og er under en 2-årig uddannelse som salgselev.

Anders kommer med en masse erhvervserfaring i bagagen, og har blandt andet en uddannelse som tømrer, og har senest været ansat som sælger hos XL Byg Vorup-koncernen, der er en trofast partner i Randers.

Lone Nikolajsen

+45 2088 9175
ln@randersfc.dk
lonenikolajsen

Lone har været ansat i Randers FC siden oktober 2009, og er en afgørende brik i den gode service som klubben yder vores samarbejdspartnere.

Lone har mange forskellige opgaver i klubben, og fællesnævneren for dem alle er altid den ekstra gode service hun yder. Det er bl.a. Lone der er ansvarlig for VIP-invitationer, arrangementer og sponsorpleje generelt.

Image