KONTAKT RANDERS FC

ANGÅENDE ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE


KONTAKT OS

Vi har et salgsteam der sidder klar til en spændende dialog med dig og din virksomhed. Vores direkte kontaktinfo finder I nedenfor, og ellers er I velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Randers FC A/S
Cepheus Park Randers
Viborgvej 92 · 8920 Randers NV


  Morten Hørby Andersen

  +45 2088 8017
  mha@randersfc.dk
  mortenhandersen

  Morten har været ansat i Randers FC siden 1. april 2017, og har det overordnede ansvar for Randers FC' samarbejdspartnere samt udvikling af klubbens salg- og marketingstrategi.

  Morten kommer fra 10 år i energibranchen, og har sideløbende gennemført uddannelser med speciale i salg og markedsføring.

  Sylvester Hansen

  +45 23838388
  sha@randersfc.dk
  sylvesterhansen

  Sylvester kommer oprindeligt fra Frederikshavn, hvilket heller ikke kan skjules når I mødes med ham til hjemmekampe, til kaffemøder eller sponsorarrangementer. Men heldigvis er Randers kommet under huden på ham, og han har nu været en stor del af bybilledet i mange år.

  Sylvester har på få år i byen skabt sig en stor omgangskreds, og har på sin venlige facon formået at bruge den nordjyske charme til at skabe sig et stort netværk - både privat og i erhvervsregi.

  Sylvester startede hos Randers FC d. 1. oktober 2021 og sidder bl.a. med salg, events og ikke mindst netværk.

  Anders Hedeager Petersen

  +45 5120 3546
  ahp@randersfc.dk
  andershpetersen

  Anders har været ansat i Randers FC siden 1. januar 2018, og startede med en 2-årig uddannelse som salgselev. Pr. 1. januar 2020 blev han, efter en succesfuld elevtid, fastansat som sælger i klubben.

  Anders kommer med en masse erhvervserfaring i bagagen, og har blandt andet en uddannelse som tømrer, og har senest været ansat som sælger hos XL Byg Vorup-koncernen, der er en trofast partner i Randers.

  Lone Nikolajsen

  +45 2088 9175
  ln@randersfc.dk
  lonenikolajsen

  Lone har været ansat i Randers FC siden oktober 2009, og er en afgørende brik i den gode service som klubben yder vores samarbejdspartnere.

  Lone har mange forskellige opgaver i klubben, og fællesnævneren for dem alle er altid den ekstra gode service hun yder. Det er bl.a. Lone der er ansvarlig for VIP-invitationer, arrangementer og sponsorpleje generelt.

  Image