• Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Hovedsponsor

Oplev værdien af byens største brand

Som Hovedsponsor hos Randers FC er man sikret eksponering, netværk og hospitality i Superliga-klasse.

Vi tilbyder en skræddersyet pakke til jeres virksomhed, så der kommer det helt rigtige setup af arrangementer, lokal- og national eksponering, billetter mv.

Fokus
- Klubbens største partner.
- Eksponering i særklasse
- Valgfrihed blandt eksklusive produkter
- Ekstra fokus fra Randers FC

Kontakt Salg- og Marketingchef Morten Hørby Andersen på tlf.:  2088 8017 allerede nu, og hør mere om mulighederne for at blive en del af holdet.

Facts om eksponering via Randers FC

0
Tilskuere pr. kamp
Image
0
TV-seere pr. kamp
Image
0
Likes på sociale medier
Image

Danmarks største sparekasse

Selv om vi i dag er Danmarks største sparekasse og stort set landsdækkende, er vi også stadig fra Randers. Randers FC er et flagskib for byen, og både på og udenfor banen går de forrest for Randers, deres fans og områdets indbyggere. Samtidig udfordrer Randers FC gerne de største klubber i dansk fodbold, ligesom vi gerne udfordrer de største bankkoncerner herhjemme.

Image

Vi har været hovedsponsor for Randers FC siden 2006 og kender derfor hinanden godt fra mange års samarbejde. Vi kender hinandens værdier, ønsker og behov. Det giver nogle gensidige muligheder, og vi ved, at samarbejdet vil fungere i dagligdagen, hvilket naturligvis er helt afgørende.

Sparekassen Kronjylland har været med hele vejen, og vi vil fortsat være med til at udvikle byens hold. I starten af 2018 forlængede vi derfor også kontrakten frem til sommeren 2020. Vi glæder os over fortsat at kunne byde Randers FC’s sæsonkortholdere og fans velkommen på Sparekassen Kronjylland-tribunen.

Jens Brix

Områdedirektør, Sparekassen Kronjylland

Vil du med på holdet?

Hvad enten der ønskes et fast skilt, et 3D-tæppe, et mega-banner, et lys-skilt eller LED-reklame, så har vi den eksponering, der passer din virksomhed.

Kontakt Morten Hørby Andersen for at høre nærmere om mulighederne.

T: 2088 8017
M: mha@randersfc.dk


Image
Image